Gebruikte Houten Paletten

Inkoop, reparatie en verkoop van Gebruikte Houten Paletten

We bieden u een grote verscheidenheid aan gerecycleerde en tweedehands houten paletten. Voor klanten die wensen te besparen op hun bevoorradingsketen bieden gereviseerde houten paletten een kosteneffectief alternatief voor het kopen van nieuw houten paletten.

Elke pallet wordt door vakkundige medewerkers met de hand gesorteerd, geïnspecteerd en gerepareerd volgens zijn oorspronkelijke specificaties, zodat ze voldoet aan de eisen van onze klanten. Na een grondige kwaliteitscontrole is elke gereviseerde tweedehands pallet die ons bedrijf verlaat, gegarandeert klaar om in een druk magazijn te worden ingezet en zonder problemen in staat het toegelaten gewicht aan goederen te dragen.

Met onze enorme voorraad aan gebruikte paletten in de meest gangbare maten en soorten, waaronder de gewilde Europallet, bent u steeds verzekerd van een supersnelle levering.

De gebruikte Europaletten worden hersteld volgens de UIC uitwisselingcriteria. Reparatie van Euro paletten mag enkel uitgevoerd worden door een erkend hersteller met een vergunning van EPAL.
Sinds 1991 hebben wij deze EPAL-licentie (B-321).

Alle paletten voor export kunnen ISPM-15 hittebehandeld worden.


Gebruikte Houten Paletten

Pallet recycling bespaart geld en is goed voor het milieu. Klanten kunnen zo 30 tot 60% besparen op de kosten van een nieuwe pallet.


+32 (0)3 313 04 08 - info@rwrpaletten.be